Najin dan

Prišel je najin dan. Da, NAJIN. Z veliko začetnico…

Plaža na majhnem otočku KohSamet sredi Tajskega morja. 
Zjutraj sem se zbudila zgodaj in umirjeno odšla na sprehod ob plaži, ko se je narava še prebujala v vsej svoji veličini. Imela sem čas, da se pogovorim sama s seboj, da poslušam bitje svojega srca, da čutim svoj dih…Z radostjo v srcu sem prišla nazaj v hiško, sedla na posteljo ob njega, ga opazovala in kar težko dojela, da naju je najina čudovita zgodba pripeljala do sem- da bom čez nekaj ur njegova žena.

Nežno mu grem s prsti skozi lase…Prebudi se, me objame in poljubi, kot vsako najino jutro pred tem.
Sproščeno se urediva in oblečeva lahkotna oblačila, ter odideva do lokalčka z okusnimi domačimi zajtrki, kjer naju čakajo najini štirje najbližji prijatelji .Skupaj smo zajtrkujemo, nato pa s prijateljico- mojo pričo Natašo, odideva v hišico. Urediva se, sproščeno pokramljava in odštevama ure do obreda. Le še 2 uri? Nič hudega. Vse poteka sproščeno, umirjeno, ob zvoku morskih valov in šumenju lahkotnega piša vetra. Na mojem obrazu je širok nasmeh, preveva me sreča in radost, obenem pa tudi spokojnost. Edina skrb…? Je ni.

Najlepši in najbolj nepozaben dan v mojem življenju zaradi vse svoje lepote in sproščenega vzdušja, še danes podoživljam in občutim v vsaki celici svojega telesa. Tako kot najino ljubezen. Od takrat pa se je v meni porodila ideja, ki je zrasla v moje poslanstvo – Da bi vsem bodočim nevestam in ženinom pričarala prav takšen dan, kot je bil najin. 


Sproščen, vesel, brez skrbi in poln majhnih, a velikih trenutkov za ljubezen.

Leave a reply