a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
Image Alt

TISKOVINE in DEKORACIJA

a

TISKOVINE

Moj cilj je, da vama ponudim široko paleto osupljivih poročnih tiskovin. Vabila na poroko določajo celoten stil vajine poroke in z njimi ustvarite prvi vtis, ki ga dobijo vaši gostje. Z vama bom na podlagi vajinih želja izbrala vajin najljubši dizajn, barvno shemo in teksture materiala, ki bodo v skaldu z lokacijo vajine poroke.

Želim si, da bodo vabila na poroko najlažji in najbolj zabaven del načrtovanja poroke. 

Obljubim ti mir v burnih časih, smeh v žalosti in vedno svetlobo v temi.

a

DEKORACIJA

Poročna dekoracija je ena najpomembnejših odločitev, ki jo boste morali sprejeti. Po izbiri stila poroke, ki ste si ga zamislili za svojo poročno pravljico, vam bom pomagala z majhnimi detajli ustvariti popolno celoto. Vsak element dekorativne opreme in izbira cvetja se mora ujemati z izbranim stilom, ki si ga želite na svoji poročni pravljici.

Večina parov običajno ne zna določiti kakšen stil poroke si želita. Razumljivo, saj jih obstaja kar lep nabor. Vintage, šik, baročni, klasični, boho, moderni, minimalistični, rustikalni, greenery, white wedding, …

Določitev in izdelava stila je pravi dizajnerski projekt. Kot poročna organizatorka in velika ljubiteljica cvetja, ter vsega lepega, vam s svojimi izkušnjami pomagam, kako kombinirati materiale in barve, da je vse skupaj združeno v lepo celoto. 

Informacij, ki so za vaju zelo pomembne je veliko.

Najhitrejša pot do informacij in hitrega nasveta o prvih in najpomebnejših korakih pri načrtovanju poroke je, da pokličete na 040 325 349 ali izpolnite spodnji obrazec.

    Email:    Vaša telefonska št.: