a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram
i

GALERIJA POROK

a

BARBARA & BOJAN

Nikoli ni vedel, kako lahko je veselo življenje, dokler ni videl njenega obraza. Srce mu poskoči kot kolibri v letu vsakič, ko jo pogleda. Ona ga navdihuje in on njo. Dolgo v noč tketa neverjetno vez z bogatimi pogovori in čutiti je njuno toplino.

Njuna povezava je posebna, neverjetna in upala bi reči, da sta drug drugemu usoda. Pravita, da imata tisti prijetni občutek, kot da jima bo srce raztrgalo vso hrepenenje in navdušenje, ki ga čutita, ko pomislita druga na drugega. Veselim se, da ju ponovno vidim, saj v njunih očeh vidim ljubezen, vidim resnično, noro, globoko ljubezen…

 

Foto: MediaMava / LjubezniDan

Ne vem kaj nama prinaša prihodnost, pomemebno je, da vem da boš ob meni.

a

NEŽA & DEJAN

Stal je tam in čakal..bil je brez besed. Njegova energija je bila skoraj nadrealistična. Bil je čustven. In ko jo je videl ni mogel sneti oči iz nje. Bila je tako lepa, lepa v globino duše, lepa na prvinski način. Pristopi k njemu in njegov pogled govori: LJUBIM TE, ljubim te kot žensko, ki si to zasluži, žensko, ki ve o življenju nekaj več, žensko, ki ljubezen imenuje življenje.

Povezava med njima je neverjetna. Bil je dan, ko sta postala eno. Njuno življenje, duša, vse.

Nežna in graciozna bi ju opisala. Pristopim s spoštovanjem in diskretnostjo. Čutim njuno ljubezen. Pri svojem delu z njima in za njiju skozi najmanjše podrobnosti želim ustvariti občutek, da srce preskoči ritem in vsaka podrobnost se popolnoma prilega njuni ljubezenski zgodbi.

Živim za občutke intenzivnosti trenutka in nadvse sem vesela priložnosti, da sem jih delila z vama.

Foto: Matej & Katarina Weddings

Zaradi tebe se smejem in si upam sanjati več kot kdajkoli prej.

a

LORENA & JOŽE

Majhni sončni žarki so se razkropili na Ribnik pri Lisjaku in še več. Atmosfera v ambientu je ustvarila edinstveno vzdušje, ki je zaokrožilo med svati.

Lorena je navdušila goste s svojo prefinjeno izbiro obleke, ki je z zelo elegantim Jožetom ustvarila harmonično celoto.

Koordinacija dneva je potekala v sproščenem vzdušju. Pred samo poroko sem poskrbela za najmanjše podrobnosti, elegantno in organizirano.

Sprejem je bil odličen, čutila sem velikansko veselje za dobro opravljeno delo, ko sem videla sproščene obraze mladoporčencev in odsev trenutkov ljubezni.

Vse je potekalo odlično in dan je bil čudovit. Orhideje, eleganca  in lepo zaokrožena celota v rosegold in nežno roza, ki je dodatno okrasila celoten ambient.

Zgodba Lorene in Jožeta v slikah.

Vzdihi so potrjevali, da sta malo odsotna, da sta odšla, kot bi ona rekla v zanosu »malo sem odšla« in v obraz je bila videti, kot da je resnično iz dežele sanj in da prebiva v drugem svetu, je iz drugega planeta. bila sta, kot da sta se preselila v deželo čudežev, vse je bilo tako lepo.

 

Foto: Biljana Babič Photo

Bodita najboljša prijatelja, ljubimca, partnersko odgovorna, spodbudna, bojevnika…
Bodita v ljubezni in drug z drugim na vsakem koraku.

a

TARA & MIHA

Želje po vodi, soncu in naravi so bile tako žive in neutolažljive. Iskala sta povsod, a ni bilo iskrice. Odpravila sta se tja gor kjer pravijo, da je magično…na Lavender Hill nad Polzelo.

Sonce ju je pobožalo, kot bi se želelo pokazati v vsej svoji veličini, prevzel ju je opojni vonj narave. Tukaj sta dobila vse v enem.

Magično posestvo, kjer sta potolažila in napolnila svojo dušo…to lahko čutiš, vidiš le tukaj.  Odločila sta se, da bosta tukaj pisala svojo zgodbo o ljubezni. Tukaj sta ustvarila svoje najlepše spomine na poročni dan.

 

Foto: MediaMava / LjubezniDan

Ljubiti in biti ljubljen je nekaj. Toda biti ljubljen od osebe, ki jo ljubiš, je vse in še več.

a

SAMANTA & ORLANDO

Samo enkrat v življenju resnično lahko najdeš nekoga, ki ti popolnoma obrne svet. Poveš si lahko stvari, ki jih nikoli nisi delil z drugo dušo. Absorbirata vse kar je izrečeno in želita slišati še več. Delita upanje za prihodnost, sanje, ki se bodo ali ne bodo uresničile, cilje, ki niso bili doseženi in številne preizkušnje, ki jih je življenje vrglo na njiju.

Smeh je del vsakdanjega življenja, telefonski klici tekom dneva, ki narišejo sramežljiv nasmeh na njenem obrazu. V prisotnosti drug drugega potrebujeta le pogled.

Odprla sta svoje srce drug za drugega in ju povezala s pravljično poroko nad Dunajem.

Ko tako zadnjo uro pred začetkom, stojim in opazujem svoje delo, je prijetno. Vse je na svojem mestu, vsi so pripravljeni na začetek zabave.

Najbolj si bom zapomnila občutke pozitivne vznemirljivosti in izpopolnjenosti, sploh trenutek, ko sem nevesti predala šopek. Življenje se zdi drugačno, ko si del takšne pravljice.

Samanta in Orlando, Hvala za zaupanje.

 

Foto: Aljoša Videtič

Ljubite globoko in strastno. Morda boste kdaj ranjeni, toda to je edini način, da živite polno življenje.

a

LARA & SAŠA

Bila je zadnja poroka v sezoni, veliko čustvenega naboja, nasmejanih obrazov in ljubezni v zraku.

Oče jo pelje pod roko in ona pri sebi razmišlja:

Iskre v tvojih očeh, toplina tvoje kože, tvoj dih na mojem telesu. Dotik tvojih rok, vonj tvojih las in nagajivost v tvojem nasmehu. Tista moč v tvojem pogledu. Tvoj poljub na mojih ustnicah in tvoje telo v bližini mojega. Objem, ki naj se nikoli ne konča. Lepota in čarobnost trenutka. In zdaj bom postala tvoja, tvoja za celo življenje.

Zemeljsko sta pretvorila v nebeško in se vprašala: “Ali obstaja raj?”

Nista pričakovala odgovora, stegnila sta roke, združena in odšla v noč…njuno prvo noč kot mož in žena.

Življenje je zares čudovito, ko delaš kar imaš rad in ko te obkrožajo srčni ljudje.

Saša in Lara hvala za zaupanje in priložnost, da sem lahko bila del mozaika vajine zgodbe o ljubezni in želim vama, da izkusita ljubezen in zakon kot nekaj izjemnega. Naj bodo vajini trenutki brezčasni z veliko razumevanja drug drugega.

 

Foto: Aleš Pipan

Obljubim, da te bom spodbujala in navdihovala,
se s tabo smejala in te tolažila v časih žalosti in bolečine.

a

TJAŠA & BENJAMIN

Napolnila sta se z radostjo, popolnostjo ter z življenjem v znamenju ljubezni. Prišel je čas, ko sta predala svoji duši. Njegove oči so govorile: “Prihaja moja ljubljena…”

Njuna energija govori, da je poroka dragocena in jo je treba ceniti. Ljubezni, ki jo imaš, se nikoli ne more meriti.

Od dneva, ko sem ju srečala sem vedela, da sta drugačna. Ob njiju sem se počutila prijetno zadovoljno in domače.

Tjaša in Benjamin – Želim vama le, da ostaneta močna skupaj, bodita tam drug za drugega, ohranjajta lepe spomine pri življenju in predvsem bodita v ljubezni in spoštovanju.

 

Foto: Tjaša Jerebič

Obljubim ti mir v burnih časih, smeh v žalosti in vedno svetlobo v temi.

a

NINA & GAŠPER

Hiša Lisjak – Na jasi – 16.08.2019