a

Lorem ipsum dolor sit, consectetur iscing sed diam nonummy nibh euismo Lorem ipsum dolor sit, consectetur

@my_wedding_day

Wedding Details

Sunday, 05 November 2017
2:00 PM – 3:30 PM
Mas Montagnette,
198 West 21th Street, NY

+1 843-853-1810

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Pozdravljeni,
jaz sem Karmen!

Trdno verjamem, da je poroka izbira, ki jo narekuje ljubezen. Poseben dan, ki predstavlja najlepšo izkušnjo v vašem življenju in je zagotovo eden tistih, ko si vsak par želi in upa živeti sanje. Dan, ki ga ne želita prepustiti naključju.

Osredotočam se na usklajevanje, oblikovanje, koordinacijo  in celovito načrtovanje. 

Da bosta praznovanje in zabava z vašimi prijatelji in najbližjimi potekala v edinstvenem vzdušju, si je potrebno pred načrtovanjem poroke zastaviti učinkovito strategijo za izvedbo vseh vajinih ciljev, pričakovanj in želja, da bo vajin dan stekel po načrtih.

Kot poročna organizatorka imam srečo, da spoznavam pare, ki gredo skozi intenzivno, a resnično lepo potovanje načrtovanja poroke, poročnega dne in začetka življenja kot eno. 

Moj cilj je, da se osredotočita drug na drugega in uživata vsak najmanjši trenutek, a velik za ljubezen, medtem ko se jaz osredotočim na poročni dan, da poteka vse kot smo določili v časovnici in planu poroke. 

Sem realna, potrpežljiva, pregledna in vodila vaju bom skozi ta res neznan postopek, tako da vama bom pomagala skrbeti za proračun, izbrati prave ponudnike in začutiti poroko kot lep spomin in nepozaben dan. 

Naj vama odvzamem delo in skrbi, vidva pa se predajta dnevu, uživajta v družbi najbližjih, ki bodo praznovali z vama in predvsem bodita v trenutku.

podpis

Informacij, ki so za vaju zelo pomembne je veliko.

Najhitrejša pot do informacij in hitrega nasveta o prvih in najpomebnejših korakih pri načrtovanju poroke je, da pokličete na 040 325 349 ali izpolnite spodnji obrazec.

    Email:    Vaša telefonska št.:

a

Na poročnih dneh so mi najbolj všeč:

Rože

Kot obsedena jih obožujem.

Poslušanje zaobljub

Ker čutim globino njune ljubezni.

Začeti vse pravočasno

Napolni mojo dušo.

Opazovati prvi ples

Srce preskoči ritem.

Zvonec pozne noči

Življenje postane drugačno.

Občutek Izpopolnjenosti

Vsak detajl je na svojem mestu.

Naj bo poroka lep spomin...

a

KAKO SEM SE POROČILA JAZ?

Najin dan....

Prišel je najin dan. Da, NAJIN. Z veliko začetnico…

Plaža na majhnem otočku KohSamet sredi Tajskega morja. 

Zjutraj sem se zbudila zgodaj in umirjeno odšla na sprehod ob plaži, ko se je narava še prebujala v vsej svoji veličini. Imela sem čas, da se pogovorim sama s seboj, da poslušam bitje svojega srca, da čutim svoj dih…Z radostjo v srcu sem prišla nazaj v hiško, sedla na posteljo ob njega, ga opazovala in kar težko dojela, da naju je najina čudovita zgodba pripeljala do sem- da bom čez nekaj ur njegova žena.

Nežno mu grem s prsti skozi lase…Prebudi se, me objame in poljubi, kot vsako najino jutro pred tem.

Sproščeno se urediva in oblečeva lahkotna oblačila, ter odideva do lokalčka z okusnimi lokalnimi zajtrki, kjer naju čakajo najini štirje najbližji prijatelji .Skupaj smo, zajtrkujemo, nato pa s prijateljico – mojo pričo Natašo, odideva v hišico. Urediva se, sproščeno pokramljava in odštevava ure do obreda. Le še 2 uri? Nič hudega. Vse poteka sproščeno, umirjeno, ob zvoku morskih valov in šumenju lahkotnega piša vetra. Na mojem obrazu je širok nasmeh, preveva me sreča in radost, obenem pa tudi spokojnost. Edina skrb…? Je ni.

Najlepši in najbolj nepozaben dan v mojem življenju zaradi vse svoje lepote in sproščenega vzdušja, še danes podoživljam in občutim v vsaki celici svojega telesa. Tako kot najino ljubezen. Od takrat pa se je v meni porodila ideja, ki je zrasla v moje poslanstvo – Da bi vsem bodočim mladoporočencem pričarala prav takšen dan, kot je bil najin. 

Sproščen, vesel, brez skrbi in poln majhnih, a velikih trenutkov za ljubezen.